Bannere til gymnasium

Et gymnasium havde i forbindelse med en skolefest brug for bannere. Festen tog udgangspunkt i sportslige aktiviteter midt på dagen, og om aftenen var der indendørs hygge for både elever og undervisere.

Gymnasiet havde brug for noget pynt til dagen, og de kontaktede os omkring muligheden for at få lavet nogle prisvenlige, men super sjove bannere.

Hvad skulle vi gøre?

Vi fik et par designidéer, som skulle printes på store bannere. I sig selv var opgaven derfor forholdsvis nem, da vi både havde udstyr og design klar. Ikke desto mindre handler det altid om at kunne lave et godt outcome, og det havde vi stadig stort fokus på.

Efter at have brugt et par dage på at få helt styr på alle detaljer, havde vi bannerne klar. Herefter blev de leveret til gymnasiet, så de kunne udsmykke omgivelserne inden festaktiviteterne.

Hvad blev outcome?

Vi fik rigtig god respons på vores levering, og bannerne blev brugt overalt i gymnasiet. Vi fik efterfølgende et par billeder at se, og det hele fungerede bare.

Festen var en stor succes, hvorfor vi ser meget frem til at levere nye bannere igen næste år. Det er altid fantastisk at kunne støtte events i nærområdet!