Kasketter til sikker trafik kampagne

For nyligt fik vi til opgave at producere kasketter til en kampagne om sikker trafik. Der var tale om et bestemt print, der skulle på kasketterne, hvilket både var et kort slogan og et logo. Udover selve kasketterne, blev vi også bedt om at lave et enkelt skilt. Her kan du læse mere om, hvordan det gik.

Hvad gik opgaven ud på?

En organisation var på vej til at lave en kampagne om trafiksikkerhed, og her fik de simpelthen bare brug for assistance med udstyret. Efter vi hørte mere om sagen og det gode formål, tog vi opgaven til os.

Inden for to uger havde vi samtlige kasketter klar – med færdigt tryk og godt udseende. Kasketterne blev brugt af sikkerhedsentusiasterne og blev samtidig delt ud en række elever, der frivilligt var med til at lære om trafiksikkerhed.

Kasketter med print er oplagt

Hvis din virksomhed eller organisation også har behov for print på kasketter, er vi mere end klar til at tage os af opgaven. Det er oplagt at have god beklædning, som grundigt signalerer formålet.

Ud fra erfaringer at dømme, ses der ofte et stort boost i entusiasme og professionalitet, når man har noget helt unikt klar til sit event.