Print af visitkort til en gruppe iværksættere

En mindre gruppe af iværksættere kontaktede os angående print af visitkort. En forholdsvis simpel opgave, men alligevel en vigtig én af slagsen.

Som professionel erhvervsdrivende eller selvstændig er det oplagt at kunne dele sine informationer ud til bekendte hurtigt. Selv i den moderne verden sker det ofte i form af visitkort, og derfor er det noget, som vi med glæde tog os af, da muligheden kom.

Hvad skulle vi gøre?

Iværksætterne havde allerede et par logoer klar, samt yderligere designidéer der skulle på visitkortene. Derfor kunne vi gå hurtigt i gang med vores tryk. Der skulle leveres et stort antal visitkort, og da hver iværksætter havde sine egne personlige oplysninger og designpræferencer, var det med visse forskelle her og der.

Hvad var det endelige resultat?

Vi havde på ganske kort tid vores prints klar, og de blev derefter afhentet. Iværksætterne var særdeles glade for resultatet og gav os en fornem referencebeskrivelse.

Har du også brug for kort?

Hvis du skal have lavet et visitkort eller en anden form for tryk på papir, så er det faktisk ikke særligt svært at få lavet. Du skal have dine oplysninger på plads. Her er det oplagt med navn, telefonnummer, email, samt eventuelt firmanavn og sociale medier.

Nogle vælger også at få et kort eller sjovt citat på kortet. Derudover skal der være lidt fint design på kortet. Her har vi nogle basisidéer, men du kan også finde på noget unikt på egen hånd.

Herefter skal der bare printes!