Sådan får du flere leads med visitkort

Det er nærmest ligegyldigt hvilken branche, som du arbejder i, så vil det altid være relevant for dig at være nem at komme i kontakt med. Hvis du vil have flere kunder eller udbygge dit netværk, så skal du simpelthen være nem at huske.

Men hvordan bliver du så nemmere husket, når du er ude – om dette så gælder et møde, oplæg hvor andre potentielle kunder kommer eller eventuelt en kongres, hvor der vil komme rigtig mange mennesker fra flere steder i landet.

Visitkort er svaret

Hvis du spørger os, så er visitkort en rigtig god måde at blive husket på. Forestil dig at du står og snakker med en person og I klikker rigtigt godt, men pludselig ringer den enes telefon og I bliver nødt til at gå hver til sit. I stedet for at dette potentielle lead bare forsvinder ud i mængden af mennesker, så kan du lynhurtigt stikke vedkommende dit visitkort.

Det er småt og hurtigt at give væk til rigtig mange, så du ikke går glip af noget forretning, der kan være rigtig mange penge værd over en længere periode.

Vi kan i hvert fald godt blive enige om, at det ville være dumt at gå glip af – bare fordi du ikke lige har et visitkort at kunne give ud.

Hvor og hvordan?

Hvordan skal dit visitkort så se ud? Dette er der ikke kun ét svar på, da det kan komme på hvilken branche, du arbejder i. Hvis du er chef eller direktør i en seriøs virksomhed, så er det selvfølgelig vigtigt, at dit visitkort også viser denne side frem.

Du kan i hvert fald ikke have et visitkort i regnbuefarver, men gå hellere med et mere klassisk look. Du kan researche lidt online om, hvordan mange andre har valgt, at deres skal se ud.

Hvor bør du så købe det? Vi har fundet en rigtig god shop, der er lynhurtige til at lave det, hvis du har lidt travlt med at komme i gang. De hedder Jensen Print og de laver visitkort i høj kvalitet til gode priser.

Hop ind og se om de ikke også kan hjælpe dig med dit behov.